CULTURA > GASTRONOMIA
Recepta: Amanida de bacallà amb sèsam i vinagreta de poma
Amb la primera calor ja ve de gust aquest plat fresc, que podrem fer tot l’estiu
Per: Neus Cuscó
02.06.2018 22:00
Vilaweb
Ingredients:—400 g de bacallà remullat
—2 tomàquets grossos vermells
—1 ceba tendra grossa
—1 pebrot escalivat
—3 o 4 tomacons per a ratllar
—1 cullerada de sèsam negre
—sal, pebre, oli
—vinagre de poma
—2 tomàquets grossos vermells
—1 ceba tendra grossa
—1 pebrot escalivat
—3 o 4 tomacons per a ratllar
—1 cullerada de sèsam negre
—sal, pebre, oli
—vinagre de poma
Elaboració:Tallem el bacallà a trossos quadrats i el reservem. Pelem els tomàquets grossos i els tallem a quadrets. Els posem a escórrer. Tallem la ceba fina a juliana. La reservem. El pebrot escalivat, també el fem a trossets.
En una safata, hi posem el tomàquet, la ceba, el pebrot i, pel damunt, els daus de bacallà. Ratllem els tomacons. Hi posem el tomàquet ratllat pel voltant. Tastem de sal i ho rectifiquem si s’escau.
En un bol posem oli, vinagre de poma i pebre. Ho emulsionem i amanim. Acabem el plat escampant un grapat de sèsam negre per sobre.
X
Funcionalitat només per a subscriptors
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada