VIAEMPRESA
Les ciutats amb més menjar per emportar
El client de menjar a domicili és majoritàriament dona, d'entre 25 i 34 anys, que treballa i viu en família o en parella
No es menja igual a tot arreu. "A taula i al llit, al primer crit" que diu la dita catalana. En aquest sentit, Just Eat ja ha presentat el seu nou Gastrómetro sobre el menjar a domicili on es parla de la situació del sector, clients, curiositats i fins i tot hi ha lloc per a tendències foodie...
Per anar fent boca, el plat més escollit de 2017 és el rotllet de primavera amb més de 775.000 comandes.
Per aquest ordre, les ciutats amb més comandes del conjunt d'Espanya són: Madrid, Barcelona, València, Sevilla i Màlaga. Pel que fa a tipus de menjar, la intuïció no enganya: xinès (25%), italià (22%), japonès (21%) i americà (18%).
I trencant tòpics, el menjar sa ha augmentat un 260% durant l'últim any. Bon profit!
Per anar fent boca, el plat més escollit de 2017 és el rotllet de primavera amb més de 775.000 comandes.
El menjar a domicili es demana en un 74% dels casos des de casaEn concret, el client de menjar a domicili és majoritàriament dona, d'entre 25 i 34 anys, que treballa i viu en família o en parella. I sí, el menjar a domicili es demana en un 74% dels casos des de casa. Una altra estadística: les comandes entre amor i gastronomia pugen un 50% durant el dia de Sant Valentí.
Per aquest ordre, les ciutats amb més comandes del conjunt d'Espanya són: Madrid, Barcelona, València, Sevilla i Màlaga. Pel que fa a tipus de menjar, la intuïció no enganya: xinès (25%), italià (22%), japonès (21%) i americà (18%).
I trencant tòpics, el menjar sa ha augmentat un 260% durant l'últim any. Bon profit!
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te a VIA Empresa i rebràs al teu correu
electrònic les històries que et connecten amb la innovació, a més
d’altres avantatges exclusius per a subscriptors.
Més informació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada