Plats catalans
RECEPTA | La tradició a taula: canelons de rostit
El NacionalBarcelona. Diumenge, 21 de juny de 2020
1 minut
No podia faltar en aquesta secció de Plats Catalans d'El Nacional que el nostre xef, Òscar Manresa, de la Casa Leopoldo, ens cuinés els canelons de rostit. Elaborar-lo
no és senzill, però en aquest vídeo l'Òscar ens ensenya una tècnica per
fer més fàcil aquesta recepta tan popular de la cuina catalana. No t'ho
pots perdre!
Beixamel:
Ingredients per als canelons de rostit:
- 4 contracuixes de pollastre
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 cabeça d'all
- 2 cebes mitjanes
- 100 ml vi ranci
Beixamel:
- 700 ml llet
- 300 ml nata
- 50 g farina
- 50 g mantega
Plats catalans
RECEPTA | Fem un mar i muntanya: pollastre amb escamarlans
Plats catalans
RECEPTA | Una sofisticada patata d'Olot
Plats catalans
RECEPTA | Com fer mandonguilles amb sèpia (i amb cava)
Plats catalans
RECEPTA | Els millors canelons de lluç i espinacs del món
Plats catalans
RECEPTA | Sardines en escabetx, tot un clàssic
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada