La poma és un dels productes estrella del mes de setembre. Hi ha moltes varietats de poma, i com totes les fruites, és baixa en calories i conté fibra, sucres presents de manera natural, minerals i vitamines. La poma és una fruita molt fàcil de transportar i molt còmoda de menjar. A més, és pot cuinar de moltes maneres.
Avui us proposem fer un pastís de poma molt fàcil de preparar i per llepar-se els dits!
INGREDIENTS:
- 100 grams de farina
- 100 grams de sucre
- 3 pomes golden
- 250 ml de llet
- 2 ous
- 1 polsim de llevat químic
- Confitura d'albercoc
ELABORACIÓ:
- Triturem en un bol la farina, el sucre, la llet, els ous i el llevat.
- Pelem dues pomes, les fem a daus, i les afegim a la barreja, mesclat bé.
- Posem la barreja resultant en un motlle cobert amb paper de forn.
- Tallem la tercera poma a làmines i cobrim la barreja.
- Coem el resultat al forn a 150 graus durant 45 minuts.
- Un cop el pastís estigui cuit, el deixem refredar i el desemmotlem.
- Abans de servir, el pintem amb confitura d'albercoc.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada