Botifarres d’ou innovadores per animar el Dijous Gras
La botifarra d'ou pot combinar amb verdures de temporada, peix i fins i tot pa amb tomata
Per: Redacció
23.02.2017 02:00
Vilaweb
Però a Can Quintí també tenen idees més trencadores: ofereixen una botifarra d’ou amb tonyina i olives i una altra amb formatge gorgonzola i nous. A més cada any sumen noves creacions i enguany n’han fet tres: amb pa amb tomata, amb pop a la gallega i amb bacallà i pebrot. Al parer de Pimàs ‘Algunes combinacions són una mica arriscades, com ara barrejar carn i peix, però com que és carnaval, tot s’hi val!’
[Heu pensat que ajudaríeu molt VilaWeb aportant-hi una petita quantitat per a fer-vos-en subscriptors? Cliqueu ací per apuntar-vos-hi. I gràcies per llegir-nos.]
La cuina de la Neus : Semifred de maduixa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada