Amanida de llenties caviar amb reducció de Pedro Ximenes
Un plat fred, nutritiu, d’estiu, amb unes llenties curioses, molt petites i de color negre
Per: Neus Cuscó
01.07.2017 22:00
Vilaweb
Ingredients:(per a 4 persones)
200 g llenties caviar
1 ceba tendra
4 tomàquets raf
1 pastanaga ratllada
30 g de tàperes
50 g pernil serrà
unes fulles de ruca
sal, oli, pebre negre
vinagre per amanir
i reducció de Pedro Ximenes per a decorar
200 g llenties caviar
1 ceba tendra
4 tomàquets raf
1 pastanaga ratllada
30 g de tàperes
50 g pernil serrà
unes fulles de ruca
sal, oli, pebre negre
vinagre per amanir
i reducció de Pedro Ximenes per a decorar
Elaboració:Posem en remull les llenties dues hores. Tot seguit, ja les podem coure amb aigua i sal una mitja hora, fins que siguin cuites. Les escorrem i les deixem refredar.
Notícies del dia
Cada matí rebreu les notícies del dia a la vostra bústia de correu
Tindrem una estona la ceba amb aigua, vinagre i sal, perquè no piqui.
En un motlle rodó, posem una base de llenties, una capa de ceba tendra, una de pastanaga ratllada, tomàquet picat, unes quantes tàperes. Tanquem amb una altra capa de llenties. Amanim amb una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre. I a sobre de tot, el pernil serrà.
Per a decorar, pels costats, posem unes rodanxes de tomàquet, les fulles de ruca i unes sanefes de reducció de Pedro Ximenes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada