Pastissos
Galetes de canyella: fàcils, ràpides i boníssimes
El NacionalFoto: Mónica Pérez |Vídeo: Mónica Pérez
Barcelona. Divendres, 14 de setembre de 2018
1 minut
Des de La Noria Bakery ens arriba una deliciosa proposta per elaborar aquests dies: les galetes de canyella. La Patricía i la Cristina ens elaboren de manera ràpida i fàcil unes cookies que
no tenen una textura típica de galeta, sinó que són blanes, com si
fossin un petit pa de pessic. Ja pots mirar la recepta en el següent vídeo de menys d'un minut:
Aquestes galetes tenen un greu problema, és impossible menjar-ne només una!
Ingredients per a les galetes de canyella
Aquestes galetes tenen un greu problema, és impossible menjar-ne només una!
Ingredients per a les galetes de canyella
- 100 g de sucre
- 125 g mantega
- 75 g de sucre morè
- 250 g de farina
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 1/2 culleradeta de llevat químic
- 1 cullerada de canyella en pols
- 1/2 cullerada de nou moscada en pols
- 1 ou
Pastissos
Has tastat el pastís de poma?
Pastissos
Mousse de cafè havent dinat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada