Ingredients:
Per a fer la pasta de pa de pessic:
4 ous
1 cullerada petita de llevat Royal
1 cullerada de sucre de glassa
un polsim de sal
40 g de farina
40 g de Maizena
un motlle pla de 30 x 40 cm
Per a fer la pasta de pa de pessic:
4 ous
1 cullerada petita de llevat Royal
1 cullerada de sucre de glassa
un polsim de sal
40 g de farina
40 g de Maizena
un motlle pla de 30 x 40 cm
Per al farciment:
4 ous durs picats
8 barreteres de surimi
200 g de cuetes de gamba bullides
1 alvocat
suc de llimona
200 g de salmó fumat tallat prim
4 ous durs picats
8 barreteres de surimi
200 g de cuetes de gamba bullides
1 alvocat
suc de llimona
200 g de salmó fumat tallat prim
Per a la salsa:
200 g formatge Philadelphia
200 g de maonesa
sal, pebre negre
200 g formatge Philadelphia
200 g de maonesa
sal, pebre negre
Per a guarnir el plat:
Tomàquets cherry, ou filat, amanida variada, cibulet, alvocats…
Tomàquets cherry, ou filat, amanida variada, cibulet, alvocats…
Elaboració:
Comencem fent la pasta de pa de pessic: en un bol posem els ous ben batuts, amb el sucre, la sal, la farina i la Maizena barrejada amb la cullera petita de llevat Royal. Ho remenem tot ben remenat, que en quedi una pasta. La posem dins el motlle, que haurem folrat amb paper de forn i untat amb mantega. Ha de quedar un pa de pessic molt fi i prim. L’enfornem uns vuit minuts a 180°. Una vegada cuit, l’emboliquem amb el mateix paper, per donar-li la forma cilíndrica, i el cobrim amb un drap humit.
Comencem fent la pasta de pa de pessic: en un bol posem els ous ben batuts, amb el sucre, la sal, la farina i la Maizena barrejada amb la cullera petita de llevat Royal. Ho remenem tot ben remenat, que en quedi una pasta. La posem dins el motlle, que haurem folrat amb paper de forn i untat amb mantega. Ha de quedar un pa de pessic molt fi i prim. L’enfornem uns vuit minuts a 180°. Una vegada cuit, l’emboliquem amb el mateix paper, per donar-li la forma cilíndrica, i el cobrim amb un drap humit.
A l’hora de farcir el pa de pessic, el desemboliquem i li
traiem el paper. Posem una primera capa de salsa, que fem barrejant la
maonesa i el formatge Philadelphia. Després, hi posem el surimi, l’ou
picat, les cuetes de gamba tallades petites, l’alvocat també a trossos
petits (haurem posat una mica de suc de llimona sobre l’alvocat perquè
no s’ennegreixi).
Amb cura, muntem el braç de gitano, donant forma
cilíndrica al pa de pessic farcit. Per sobre, el cobrim amb les llesques
fines de salmó. Pel voltant acabem guarnint la plata amb tomàquets
cherry, ou filat, amanida tallada petita, alvocat, cibulet, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada