Ingredients:
(per a 4 persones)
8 carxofes
4 talls de pernil finets
4 ous
1 botifarra crua
oli d’oliva
sal, pebre negra
suc de llimona
(per a 4 persones)
8 carxofes
4 talls de pernil finets
4 ous
1 botifarra crua
oli d’oliva
sal, pebre negra
suc de llimona
Elaboració:
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s’ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s’ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.
Fem els ous escalfats: en un cassó amb aigua bullent, amb
dues cullerades de vinagre i un polsim de sal, tirem els ous (sense
closca), un cada vegada, un minut i ja seran cuits.
Muntem el plat: fem un llit de carxofes amb les rodanxes
de botifarra. Posem l’ou escalfat a sobre, el salpebrem i el cobrim amb
el tall de pernil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada