Ingredients:
1 terrina de 200 g de mató
1 terrina de 250 g de Philadelphia
200 g de sucre
4 iogurts grecs de llimona
4 ous
80 g Maizena
1 culleradeta de llevat Royal
1 llimona ratllada i el seu suc
una mica de mantega i una cullerada de sucre per a untar el motlle
fruita fresca variada
2 cullerades soperes de gelatina de poma
1 terrina de 200 g de mató
1 terrina de 250 g de Philadelphia
200 g de sucre
4 iogurts grecs de llimona
4 ous
80 g Maizena
1 culleradeta de llevat Royal
1 llimona ratllada i el seu suc
una mica de mantega i una cullerada de sucre per a untar el motlle
fruita fresca variada
2 cullerades soperes de gelatina de poma
Elaboració:
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el mató, el formatge Philadelphia, els iogurts, la ratlladura de llimona i el seu suc, la Maizena, el llevat Royal i ho batem tot ben batut.
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el mató, el formatge Philadelphia, els iogurts, la ratlladura de llimona i el seu suc, la Maizena, el llevat Royal i ho batem tot ben batut.
En un motlle de 24 cm, untat amb mantega i sucre, posem la
pasta i l’enfornem a 180º, amb el forn ja calent. Deixem que cogui de
40 a 45 minuts. Quan l’escuradents surti net, ja és cuit. El deixem
refredar. Podem fer aquest pastís d’un dia per l’altre.
Un cop fred, tallem la fruita i anem guarnint el pastís.
Desfem la gelatina al microones amb dues cullerades d’aigua. Pintem la
fruita amb un pinzell amb la gelatina de poma. Un cop pintat, deixem el
pastís a la nevera fins al moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada