Ingredients:
(per a 4 persones)
2 paquets de raviolis de verdures
1 carabassó petit
2 pastanagues petites
200 g d’estirabecs
100 g de formatge cremós
1 got petit de llet
2 alls
pebre negre
oli, sal, julivert i cibulet
Elaboració:
Bullim els raviolis frescs amb aigua abundant i sal, de tres a quatre minuts. Els escorrem amb compte.
‘Diari d’un judici polític’, per Josep Casulleras
Rebeu cada dia al vostre correu la crònica i l’anàlisi de tot allò que passa al Tribunal Suprem espanyol
En una paella amb oli sofregim els alls picats, amb una mica de
julivert també picat. Hi afegim la crema de formatge a la paella,
l’aixafem i la diluïm amb una mica de llet. La salpebrem.
Mentrestant, hem cuit les verduretes al vapor uns sis minuts, tallades a bastonets petits.
Muntem el plat: sis raviolis per cap, a un costat les verduretes al vapor i per sobre la salsa de formatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada