Aquest cap de setmana la Festa Alícia’t porta a Món Sant Benet
més de 150 activitats al voltant de l’alimentació i la gastronomia
pensades per a amants del menjar, adults i famílies. Entre la
programació destaca un ampli ventall de propostes lúdiques i festives
que posen la cuina al servei del gran públic i fan prendre consciència a
tothom de la importància de cuidar-se i seguir uns bons hàbits
alimentaris. Així mateix, també es vol difondre la riquesa turística i
gastronòmica del territori.
Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona i es fa cada primavera al complex de Món Sant Benet, a la comarca del Bages. La iniciativa concentra cada any milers de persones en un sol cap de setmana i és una aposta per donar a conèixer la tasca que fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) amb la filosofia d’aprendre tot divertint-se.
La festa gira al voltant de dos grans eixos: per un costat hi ha un espai expositiu, que esdevé un gran aparador dels atractius turístics i gastronòmics de les comarques de Barcelona, i per l’altre hi ha un extens programa d’activitats que inclou tallers, demostracions de cuina, tastos i espectacles, entre més propostes. Així es podran fer activitats tan diverses com ara aprendre a aplicar les tècniques més punteres d’El Bulli a la cuina de casa, descobrir què menjava la gent al neolític o fer un volt gastronòmic per les comarques de Barcelona sense moure’s de lloc a través del vi i el formatge. També es podran escoltar els consells i les experiències de xefs amb estrella Michelin o fer una visita en família als horts de la fundació.
Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona i es fa cada primavera al complex de Món Sant Benet, a la comarca del Bages. La iniciativa concentra cada any milers de persones en un sol cap de setmana i és una aposta per donar a conèixer la tasca que fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) amb la filosofia d’aprendre tot divertint-se.
La festa gira al voltant de dos grans eixos: per un costat hi ha un espai expositiu, que esdevé un gran aparador dels atractius turístics i gastronòmics de les comarques de Barcelona, i per l’altre hi ha un extens programa d’activitats que inclou tallers, demostracions de cuina, tastos i espectacles, entre més propostes. Així es podran fer activitats tan diverses com ara aprendre a aplicar les tècniques més punteres d’El Bulli a la cuina de casa, descobrir què menjava la gent al neolític o fer un volt gastronòmic per les comarques de Barcelona sense moure’s de lloc a través del vi i el formatge. També es podran escoltar els consells i les experiències de xefs amb estrella Michelin o fer una visita en família als horts de la fundació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada