divendres, 27 de juliol del 2018

Recepta de raviolis de 'txangurro' amb salsa americana



la recepta de la meva vida

Recepta de raviolis de 'txangurro' amb salsa americana

"Soc argentí i en una escapada a Euskadi amb el meu soci Ekaitz vaig menjar per primera vegada 'txangurro' a la brasa. Ho recordo tot d'aquella primera vegada", diu el cuiner de Koska Taverna

Recepta de raviolis de 'txangurro' amb salsa americana
CAMILA TOVAR TRUJILLO
PER A QUATRE PERSONES
PER ALS RAVIOLIS DE 'TXANGURRO'
Ingredients
- 500 g de carn de bou de mar (dues peces de 700 grams aproximadament)
- 350 g de pastanaga
- 500 g de porro
- 2 alls
- Fumet
- Sal
- Pebre negre
- 1 fulla de llorer
- 20 unitats de massa 'wanton'

Elaboració
1. Feu un sofregit amb la pastanaga, el porro i l’all. Reserveu-ho.
2. Per cuinar el bou de mar (viu), prepareu una olla gran amb aigua freda fins que els bous quedin coberts i afegiu-hi 40 grams de sal per cada litre d’aigua. Coeu-ho durant 10 minuts a partir del moment en què comenci a bullir.
3. Refredeu-ho amb aigua i gel. Separeu-ne la carn i el corall.
4. Afegiu el llorer i el pebre al sofregit i cobriu-ho amb el fumet. Cuineu-ho fins que es redueixi i reserveu-ho.

5. Cuineu la massa de 'wanton' en aigua bullint amb sal.
6. Refredeu la pasta en aigua freda amb gel.
7. Munteu els raviolis.

PER A LA SALSA AMERICANA
Ingredients
- 20 llagostins
- 350 g de ceba
- 250 g de pastanaga
- 10 cl de brandi
- Fumet
- 10 cl de salsa de soja
- 20 g de pebre vermell fumat
- Sal

Elaboració
1. Peleu i separeu els caps dels llagostins i reserveu-ho.
2. Feu un sofregit amb la ceba i la pastanaga. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi els caps i les pells, el pebre vermell i la salsa de soja. Deixeu-ho 1 minut i aboqueu-hi el brandi i flamegeu-ho.
3. Cobriu-ho amb el fumet i cuineu-ho durant 15 minuts.
4. Processeu-ho tot junt i passeu-ho per un colador fi.
Temas Receptes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada