dimarts, 5 de maig del 2020

Aletes de pollastre al "vermutajillo"

Aletes de pollastre al "vermutajillo"

Ester Bachs, directora dels Premis Vinari de Vermuts, ens explica una recepta fàcil i deliciosa
Els ingredients que necessitem per fer el vermut
Els ingredients que necessitem per fer el vermut | E.B.

Un dels entrants més demandats són les aletes de pollastre, això sí, cada casa té la seva fórmula. Però, les heu tastat mai al vermut? Aquí us deixo una recepta tan fàcil i tan bona que passarà a ser un dels teus imprescindibles de les nits de Netflix! Us en xuclareu els dits!

Ingredients:
 - 12-15 Aletes de pollastre (500-600g aprox.)
 - 1 cabeça d’alls
 - Sal i Pebre
 - Julivert fresc
 - 1 got de vermut blanc (o negre, si voleu)
 - 1,5 gots de brou de pollastre (o si no ens tens, bullir aigua amb sal i una fulla de llorer)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada