26 establiments del Pallars Jussà participen en la Cuina de Fira
De l'1 d'octubre al 13 de novembre es podran degustar menús on el producte estrella serà el corder
Per: Redacció
Vilaweb
Però l’ingredient protagonista de tots els menús és el corder. Precisament, des del programa ‘Al teu gust’ es promou el consum d’aquesta carn amb la iniciativa ‘Pallars terra de corder’. Per animar al consum d’aquesta carn, s’organitzen activitats per a diferents públics en totes les fires de tardor de la comarca, des d’espectacles fins a tallers de cuina per a petits i grans.
Cada restaurant s’encarrega de dissenyar el seu menú de fira, de manera que es pot trobar una gran varietat de plats entre els restaurants. La Cuina de Fira s’estrena aquest cap de setmana, coincidint amb la fira de la Pobleta de Bellveí i finalitzarà el 13 de novembre amb la de Salàs de Pallars.
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)
X
Funcionalitat només per a subscriptors
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada