Costelletes de cabrit arrebossades
Neus Cuscó acompanya aquest plat deliciós tot i que senzill, amb unes rodanxes d'albergínia arrebossades
Per: Neus Cuscó
01.10.2016 02:00
Vilaweb
Ingredients:
(per 4 persones)
Un costellam de cabrit (6 costelletes per persones)
Suc de llimona
sal
farina blanca
pa ratllat
oli d’oliva
ou batut
dues albergínies
Per a la tempura (per arrebossar les albergínies):
100 g de farina
una culleradeta de llevat Royal
una cullerada d’oli
aigua freda
sal
Elaboració:
Agafem les costelletes i les reguem amb unes gotes de llimona i sal. Les passem per farina blanca, ou batut i al final el pa ratllat. La Neus barreja dins del pa ratllat all i julivert picat molt fi, que troba que hi fa més bo. Les costelletes es fregeixen amb oli d’oliva a foc suau. Un cop cuites, s’escorren amb paper de cuina.
Acompanyem les costelletes de cabrit amb rodanxes d’albergínia arrebossada: pelarem i tallarem a rodanxes l’albergínia. La posarem uns quinze o vint minuts en remull, amb aigua i sal, perquè perdin la fortor. Les escorrerem bé i les assecarem amb paper de cuina. Les arrebossarem amb tempura.
Com fem la tempura?
Posarem farina blanca a sobre el marbre en forma de volcà i a dins hi anirem incorporant la sal, la culleradeta de llevat, la cullerada d’oli i aigua freda. Remenarem fins que quedi una pasta clareta. Passarem les rodanxes d’albergínia per la pasta i les fregirem amb oli ben calent. Aquesta pasta també serveix per arrebossar carxofes, carabassó, etc.
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)
X
Funcionalitat només per a subscriptors
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
Comentaris dels lectors sobre aquesta noticia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada