CUINES / La recepta de la meva vida
Panellet de xocolata i taronja
Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata
INGREDIENTS
— 500 grams d'ametlla en pols
— 500 grams de sucre
— 100 grams de clara d'ou
— 40 grams de suc de taronja
— 10 grams de suc de llimona
— 16 grams de pell de taronja
— 250 perles de xocolata (cinc per panellet) o 250 trossos petits de xocolata
2. Barregem la resta dels ingredients amb el massapà base i hi donem forma de caneló.
3. Ho tallem en trossos petits i fem boletes d'uns 20 grams cada una.
4. Afegim al centre de la massa cinc perles perles de xocolata per panellet (o cinc trossos de xocolata) i tornem a pastar les boletes perquè la xocolata quedi a l'interior del panellet.
5. Les arrebossem amb sucre en gra amb una mica de colorant hidrosoluble taronja i hi afegim un tros de pell de taronja confitada.
6. Ho coem al forn a 200 graus durant tres minuts.
— 500 grams de sucre
— 100 grams de clara d'ou
— 40 grams de suc de taronja
— 10 grams de suc de llimona
— 16 grams de pell de taronja
— 250 perles de xocolata (cinc per panellet) o 250 trossos petits de xocolata
PREPARACIÓ
1. Barregem l'ametlla en pols, el sucre i la clara d'ou fins que s'aconsegueixi una pasta homogènia, que serà la base del massapà.2. Barregem la resta dels ingredients amb el massapà base i hi donem forma de caneló.
3. Ho tallem en trossos petits i fem boletes d'uns 20 grams cada una.
4. Afegim al centre de la massa cinc perles perles de xocolata per panellet (o cinc trossos de xocolata) i tornem a pastar les boletes perquè la xocolata quedi a l'interior del panellet.
5. Les arrebossem amb sucre en gra amb una mica de colorant hidrosoluble taronja i hi afegim un tros de pell de taronja confitada.
6. Ho coem al forn a 200 graus durant tres minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada