LA RECEPTA
Llagosta de pobre amb salsa al gust
Dimecres, 23 de febrer del 2011
EL PERIODICO
Rosa María Sabadell, propietària de la parada Marisc Sabadell del mercat d'Horta, proposa una original recepta. És un plat deliciós i, a més a més, fàcil de preparar. Una fantàstica alternativa per a temps de crisi.
INGREDIENTS (4 persones)
Una cua de rap
Suc de llimona
Pebre vermell dolç
Mantega
Maionesa
Salsa rosa
SalPREPARACIÓ
Es prepara el rap en dos lloms i es lliga cadascun amb un fil com si fos un rodó de vedella. Es deixen els trossos, uns 30 minuts, al suc de llimona. A continuació, s'unta una safata amb mantega i es frega el rap amb pebre vermell dolç. Es posa 20 minuts al forn a una temperatura de 220º. Convé retirar, diverses vegades, l'aigua que deixi anar el rap. Després es deixa refredar i se serveix acompanyat amb maionesa o salsa rosa.
EL PERIODICO
Rosa María Sabadell, propietària de la parada Marisc Sabadell del mercat d'Horta, proposa una original recepta. És un plat deliciós i, a més a més, fàcil de preparar. Una fantàstica alternativa per a temps de crisi.
INGREDIENTS (4 persones)
Suc de llimona
Pebre vermell dolç
Mantega
Maionesa
Salsa rosa
SalPREPARACIÓ
Es prepara el rap en dos lloms i es lliga cadascun amb un fil com si fos un rodó de vedella. Es deixen els trossos, uns 30 minuts, al suc de llimona. A continuació, s'unta una safata amb mantega i es frega el rap amb pebre vermell dolç. Es posa 20 minuts al forn a una temperatura de 220º. Convé retirar, diverses vegades, l'aigua que deixi anar el rap. Després es deixa refredar i se serveix acompanyat amb maionesa o salsa rosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada