Ingredients:
(per a 4 persones)
600 g de corbina a filets
4 llimes
una mica de coriandre
1 bitxo petit
1 ceba morada
sal, pebre, oli d’oliva
un tros de iuca i
una mica d’enciam per a decorar
(per a 4 persones)
600 g de corbina a filets
4 llimes
una mica de coriandre
1 bitxo petit
1 ceba morada
sal, pebre, oli d’oliva
un tros de iuca i
una mica d’enciam per a decorar
Elaboració:
Tallem la corbina a daus, neta d’espines i espellada, i la
posem en un bol. La salem. Hi afegim el suc de les llimes (les espremem
amb les mans), un bitxo petit esmicolat (sobretot sense llavors) i la
ceba tallada ben prima a rodanxes. Ho deixem maridar mitja hora o tres
quarts, a la nevera, bo i tapat. El peix ha de canviar de color.
Servim el cebiche en bols individuals: en posem
una mica del macerat, hi afegim coriandre tallat petit, un raig d’oli,
ho corregim de sal i decorem el plat amb unes llesques de iuca fregida i
unes fulles d’enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada