Les bullim amb aigua amb sal durant cinc minuts. Les escorrem i els
tallem les cames, que guardem. Així mateix, desem a banda l’aigua de
bullir-les.
En una paella amb oli daurem les escalunyes tallades ben petites. Després hi afegim les cames de les múrgoles, les salsitxes esparracades i el foie-gras. Quan ho tinguem tot sofregit, ho passem per la batedora perquè quedi ben fi. Reservem el farciment.
Per a la salsa: posem oli a la paella amb la mantega. Afegim una mica de l’aigua de bullir les múrgoles i la crema de llet. Ho deixem reduir i salpebrem. Ho passem per la batedora.
Amb una mànega pastissera farcim les múrgoles amb la pasta que tenim reservada.
Col·loquem sis múrgoles a cada plat. Abans de servir, aboquem per sobre les múrgoles la salsa ben calenta.
En una paella amb oli daurem les escalunyes tallades ben petites. Després hi afegim les cames de les múrgoles, les salsitxes esparracades i el foie-gras. Quan ho tinguem tot sofregit, ho passem per la batedora perquè quedi ben fi. Reservem el farciment.
Per a la salsa: posem oli a la paella amb la mantega. Afegim una mica de l’aigua de bullir les múrgoles i la crema de llet. Ho deixem reduir i salpebrem. Ho passem per la batedora.
Amb una mànega pastissera farcim les múrgoles amb la pasta que tenim reservada.
Col·loquem sis múrgoles a cada plat. Abans de servir, aboquem per sobre les múrgoles la salsa ben calenta.

11.05.2019 21:50
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada