Tallem una tira d’uns tres centímetres de pasta de full en vertical.
Al damunt hi posem el cabell d’àngel i pinyons.
Col·loquem la pasta a la plata per a anar al forn.
—Per a fer els pastissets de poma
Tallem una tira d’uns tres centímetres de pasta de full en vertical.
Tallem la poma en quatre trossos, els pelem i els fem a talls finets.
Col·loquem els trossos de poma sobre la pasta, encavalcats.
Pel damunt hi tirem sucre de glassa.
Posem la pasta a la plata per a anar al forn.
—Per a fer els pastissets de taronja confitada
Agafem la tira de pasta de full que resa.
Posem una mica de melmelada de taronja i al damunt un tros de taronja confitada.
Posem la pasta a la plata per a anar al forn.
Enfornem, a 200°, de 15 a 20 minuts, fins que la pasta estigui daurada. Si les ulleres es fan abans, les traiem del forn primer.
Retirem la plata del forn i deixem refredar les pastes.
Un cop fredes, amb un tallador de pizza, les tallem en porcions individuals petites i les col·loquem en una safata per a servir.
Podem afegir-hi una mica de sucre de glassa per sobre les pastes de cabell d’àngel i, a les de poma, una mica de gelatina o de melmelada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada