Ingredients:
8 panets rodons petits de llavors
400 g carn picada de vedella
1 ou
2 cebes
8 talls de pebrot vermell escalivat
un grapat de pinyons
unes gotes de conyac (opcional)
8 talls de formatge de fondre
brots variats d’amanida
Elaboració:
Posem la vedella picada en un bol amb sal i el rovell de l’ou. Si
agrada, hi posem unes gotes de conyac, pebre negre, els pinyons i muntem
les hamburgueses. Es posen a la paella amb una mica d’oli i es
fregeixen a banda i banda a poc a poc.
Butlletí de notícies de VilaWeb
Rep les notícies de VilaWeb cada matí al teu correu
Mentrestant, tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que agafi el color transparent.
Obrim els panets pel mig i els torrem una mica.
I ja podem muntar els panets: primer la ceba, seguit de
l’hamburguesa, a sobre el formatge de fondre i una tira de pebrot per a
decorar. I tapem el panet.
Acompanyem els panets petits d’hamburguesa amb una mica d’amanida.
Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada