Nandu Jubany cuina truites de bolets amb sifó, i els gelats de xuixo triomfen al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
El cuiner Nandu Jubany ha deixat bocabadats els
passavolants que l’han vist cuinar a l’estand d’Estrella Damm amb la
seva truita de bolets, on ha estat dos dies, ahir dilluns i avui
dimarts. La clau, el sifó, que li ha permès que la preparació amb ou
quedés esponjosa, i no flàccida i sense consistència, com sovint queda
als fogons de casa. Mentrestant, el cuiner Paco Pérez ha cuinat la gamba
de Llançà (sempre de Llançà!) com actualment la cuina, en espeto.
Les cues per tastar-la han sigut el senyal de l'èxit. Els Premis
InnoFòrum han premiat el gelat de xuixo, de l’empresa Cupio Elaborats
del Territori. I el pastisser Víctor Gonzalo, del restaurant Àbac, ha
aconseguit el premi com a millor pastisser de postres de restaurant a la
final dels V premis TheBestDessert-Espaisucre. Tot ha tingui lloc al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, organitzat per Alimentaria Exhibitons dins del recinte de Fira de Barcelona, que acabarà dimecres 20 de novembre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada