dimecres, 20 de novembre del 2019

Nandu Jubany cuina truites de bolets amb sifó, i els gelats de xuixo triomfen al Fòrum Gastronòmic de Barcelona


TRINITAT GILBERT
BARCELONA

Nandu Jubany cuina truites de bolets amb sifó, i els gelats de xuixo triomfen al Fòrum Gastronòmic de Barcelona


El cuiner Nandu Jubany ha deixat bocabadats els passavolants que l’han vist cuinar a l’estand d’Estrella Damm amb la seva truita de bolets, on ha estat dos dies, ahir dilluns i avui dimarts. La clau, el sifó, que li ha permès que la preparació amb ou quedés esponjosa, i no flàccida i sense consistència, com sovint queda als fogons de casa. Mentrestant, el cuiner Paco Pérez ha cuinat la gamba de Llançà (sempre de Llançà!) com actualment la cuina, en espeto. Les cues per tastar-la han sigut el senyal de l'èxit. Els Premis InnoFòrum han premiat el gelat de xuixo, de l’empresa Cupio Elaborats del Territori. I el pastisser Víctor Gonzalo, del restaurant Àbac, ha aconseguit el premi com a millor pastisser de postres de restaurant a la final dels V premis TheBestDessert-Espaisucre. Tot ha tingui lloc al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, organitzat per Alimentaria Exhibitons dins del recinte de Fira de Barcelona, que acabarà dimecres 20 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada