Moniato al forn
Per Tots Sants

INGREDIENTS:
3 moniatos grans
paper d'alumini
paper d'alumini
ELABORACIÓ:

1.
Jo
tinc la mania de rentar-los una mica prèviament, per allò de les restes
de terra o d'altres elements químics que puguin contenir. Sóc maniàtic,
ho sé.

2.
Ara els emboliquem, un a un, amb paper d'alumini.

3.
Els col.loquem en una safata pel forn.

4.
I
els enfornem a uns 220º graus....durant, aproximadament, 100-120
minuts. De tant en tant els intenteu aixafar amb una forquilla per
comprovar si ja són cuits o no.

5.
Passat aquest temps...ja tindrem els moniatos apunt. Si no s'han de consumir, es millor mantenir-los tancat.

6.
Estan perfectes....es desfan gairebé.

7.
Ara només els haureu de combinar amb unes castanyes gallegues.

8.
Us recomano la visita de la recepta "Castanyes torrades".

9.
I poca cosa més, que gaudir dels moniatos, de les castanyes i dels panellets en una data tal assenyalada en la nostra agenda cultural. Bon Profit !!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada