La festa de la calçotada de Valls obre la temporada dels calçots
La jornada compta amb un variat programa d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb aquesta menja
Per: Redacció
27.01.2017 02:00
A Valls, des de finals del segle XIX, la tradició calçotaire ha anat passant de generació en generació i per això la ciutat és coneguda com la capital del calçot. La calçotada, un àpat protagonitzat pel calçot, la seva salsa i els seus complements, mou cada temporada centenars de persones entre els mesos de novembre i abril i constata l’arrelament d’aquest fet gastronòmic tan típic i popular.
Ara bé, de calçotades se’n poden fer a molts indrets però segons diu la tradició una bona calçotada ha de tenir com a teló de fons la serralada de Miramar, com a escenari una masia vallenca i com a platea, la ciutat de Valls.
[Heu pensat que ajudaríeu molt VilaWeb aportant-hi una petita quantitat per a fer-vos-en subscriptors? Cliqueu ací per apuntar-vos-hi. I gràcies per llegir-nos.]
X
Funcionalitat només per a subscriptors
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada