Bròquil amb pasta.
Ingredients:(per a 4 persones)250 g de pasta (llacets, espirals, etc.)1 bròquil4 alls1 bitxo (si és petit, sencer, si és gran, un tros)4 cullerades de salsa de pesto12 filets d’anxova80 g de formatge ratllat parmesàoli, sal i pebre
Elaboració:Posem una olla amb aigua al foc, amb sal. Fem bullir el bròquil tallar uns set minuts. Ha de quedar ‘al dente’. L’escorrem i reservem.
Notícies del dia
Cada matí rebreu les notícies del dia a la vostra bústia de correu
En la mateixa aigua, posem la pasta i la fem bullir segons indicacions del paquet. L’escorrem i la reservem.
Mentrestant, en una paella gran posem oli i sofregim els quatre alls tallats petits. I al final afegim el bitxo. Aleshores posem la pasta i el bròquil, ho remenem tot dos o tres minuts i hi posem el pesto. Donem unes quantes voltes a la paella i tancarem el foc.
Posem el contingut de la paella en una plata, amb el formatge parmesà i els filets d’anxova.
Les anxoves les haurem posat uns minuts amb aigua i unes gotes de vinagre. D’aquesta manera queden més gustoses.
[Heu pensat que ajudaríeu molt VilaWeb aportant-hi una petita quantitat per a fer-vos-en subscriptors? Cliqueu ací per apuntar-vos-hi. I gràcies per llegir-nos.]