dijous, 2 de març del 2017

PÈSOLS AMB CALDO IBÈRIC



PÈSOLS AMB CALDO IBÈRIC


Pèsols amb caldo ibèric Zoom



La Taverna del Clínic, dels germans Simoes, és un restaurant emblemàtic per la qualitat del producte i per l'originalitat dels plats. Situat al carrer Rosselló de Barcelona, ens revela els trucs d'algunes de les seves millors receptes.

Ingredients per a 4 persones:
500 g de pèsols del Maresme
1 all tendre
2 calamarsets
100 g de tripa de bacallà
Mantega 
Oli
Sal
Caldo de pernil ibèric
Blanquegeu els 500 g de pèsols: és a dir, poseu-los 30 segons en aigua bullint i després refredeu-los en aigua amb gel.
Piqueu l’all tendre. Daureu-lo en mantega, afegiu-hi la tripa de bacallà i el caldo de pernil ibèric i saleu-ho al gust. Quan faci xup-xup, afegiu-hi els pèsols. Tot junt hi ha d’estar entre 30 segons i un minut.
A banda, saltegeu els calamarsets.
Per acabar, col·loqueu els pèsols al fons del plat, amb el caldo. I al damunt, els calamarsets. 
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada