Saps com fer ratafia? T’oferim la recepta de l’Herbolari de Sau
Però més enllà dels actes al voltant de la ratafia, hi ha activitats per a tots els gustos. En l’apartat musical, destaquen els concerts de Smoking Souls, el Poni Pisador, Alidé Sans, Balkan Paradise Orchestra i Xavi Lozano. La mainada tindrà un espai a la Vela de Circ, al pati de l’escola la Salle, amb actuacions i tallers. També hi haurà actes de cultura popular, com ara una cercavila de gegants amb colles convidades i el ball de diables.
Els millors experts de la ratafia i les plantes
Amb motiu de la Festa de la Ratafia, els millors experts fan parada a Santa Coloma de Farners per difondre la infinitat de possibilitats que té la ratafia, les plantes i els productes que se’n deriven. Hi haurà el xocolater Ivan Pascual, que va presentar un bombó condimentat amb ratafia al Campionat Mundial de xocolaters, i el barista Damià Mulà, autor del llibre Còctels amb ratafia. Es farà un col·loqui sobre els secrets de l’elaboració de ratafia amb l’enginyer agrònom i expert en licors casolans Josep Escudero i un altre amb Joan Tàpies, director del Museu del Vermut de Reus.
Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes
Però més enllà dels actes al voltant de la ratafia, hi ha activitats per a tots els gustos. En l’apartat musical, destaquen els concerts de Smoking Souls, el Poni Pisador, Alidé Sans, Balkan Paradise Orchestra i Xavi Lozano. La mainada tindrà un espai a la Vela de Circ, al pati de l’escola la Salle, amb actuacions i tallers. També hi haurà actes de cultura popular, com ara una cercavila de gegants amb colles convidades i el ball de diables.
Els millors experts de la ratafia i les plantes
Amb motiu de la Festa de la Ratafia, els millors experts fan parada a Santa Coloma de Farners per difondre la infinitat de possibilitats que té la ratafia, les plantes i els productes que se’n deriven. Hi haurà el xocolater Ivan Pascual, que va presentar un bombó condimentat amb ratafia al Campionat Mundial de xocolaters, i el barista Damià Mulà, autor del llibre Còctels amb ratafia. Es farà un col·loqui sobre els secrets de l’elaboració de ratafia amb l’enginyer agrònom i expert en licors casolans Josep Escudero i un altre amb Joan Tàpies, director del Museu del Vermut de Reus.
Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada