dimecres, 29 de gener del 2020

Fes una boníssima truita de patates amb calçots

Fes una boníssima truita de patates amb calçots

Aprofitar els calçots que han sobrat de la calçotada d'una manera fàcil i boníssima

Ara que és temps de calçots, i que les calçotades arriben arreu de Catalunya, fàcilment ens poden sobrar calçots cuits que no voldrem tirar. Hi ha múltiples maneres d'aprofitar-los per preparar altres àpats amb aquest boníssim producte.
Avui us proposem una recepta senzilla i boníssima que farà les delícies dels comensals, una truita de patates amb calçots.
 

INGREDIENTS (per a una truita gran):

  • 20 calçots cuits
  • 1,5 kg de patates
  • 8 ous
  • Oli d'oliva i sal
Els calçots es mengen durant els mesos més freds de l'any Els calçots es mengen durant els mesos més freds de l'any

ELABORACIÓ:

  • Peleu i netegeu les patates, tallant-les a làmines fines.
  • Fregiu-les, lleugerament salades, fins que es comencin a desfer.
  • Netegeu els calçots cuits a la brasa, i talleu-los a trossos petits.
  • Bateu els ous i barregeu-los amb les patates i els calçots.
  • Coure la truita al gust.
  • I llesta per menjar acompanyada d'unes verdures bullides, una amanida, o pa amb tomàquet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada