Preparem patates farcides de formatge, amb els infants
Una recepta per entretenir els infants i que té les patates com a protagonistes
La cuina és un dels espais on més temps estem passant durant el confinament. i és
també un bon lloc per trobar maneres d'entretenir els infants, alhora
que aprenen senzilles receptes i col·laboren en l'elaboració dels àpats
que després gaudiu en família a taula.
Avui us proposem fer patates farcides de formatge. Una recepta senzilla de la qual poden participar els petits de casa.
Avui us proposem fer patates farcides de formatge. Una recepta senzilla de la qual poden participar els petits de casa.
INGREDIENTS:
- 1 patata per cada comensal, de mida mitjana, i que siguin totes iguales.
- Formatge ratllat de diferents gustos.
- Un polsim de pebre de colors molt.
- Un polsim de nou moscada.
ELABORACIÓ:
- Coeu les patates amb pell en abundant aigua fins que estiguin toves.
- Quan estiguin cuites i fredes, partiu-les per la meitat.
- Buideu les patates amb una cullera deixant la pell amb uns 3 mm de patata perquè no perdi la forma.
- Guardeu el que traieu de la patata en un bol.
- Afegiu formatges ratllats al bol on teniu la patata, i afegiu un polsim de pebre i una mica de nou moscada.
- Barregeu-ho tot molt bé. També podeu afegir alguns trossets de pernil dolç, o cansalada saltada, o bolets.
- Ompliu les patates i poseu una mica més de formatge per sobre.
- Escalfeu les patates al forn, i gratineu-les una mica, i ja tindreu a punt un dinar boníssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada