La revista "Time Out" premia la millor vermuteria de Barcelona
Dijous 27 d'abril s'anunciarà l'establiment guanyador en el marc de la presentació dels Premis Vinari dels vermuts edició 2017
per Redacció 17/04/2017
elMón
|
La revista "Time Out" premia la millor vermuteria de Barcelona. I ho fa, un any més, en el marc de la col·laboració amb els Premis Vinari dels vermuts, apropant aquest certamen al públic final i creant un nou guardó que reforça els objectius del certamen: és a dir, donar a conèixer i reconèixer els diversos vins aromatitzats amb herbes que s'elaboren de punta a punta de Catalunya a través, en aquest cas, dels establiments que en serveixen a diari.
Aquesta setmana han publicat el llistat de les cinc vermuteries finalistes: barres llargues, tauletes de marbre, conserves, tapetes i en tots els casos, s'hi serveix un bon vermut. Dijous 27 d'abril s'anunciarà el guanyador durant la roda de premsa de presentació de la tercera edició del certamen, que tindrà lloc a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona a les 12:30 h del migdia.
El guanyador recollirà el premi durant l'acte de lliurament dels guardonats als Vinari 2017 que se celebrarà a Reus el dijous 11 de maig i on també es desvetllaran quins són els millors vermuts de l'any.
Els finalistes són:
1 Bar La Plata
2 La Vermuteria del Tano
París té les seves terrasses cobertes i uns fanals de pel·lícula. Nosaltres tenim cellers amagats com el Tano. Una porta plena d'adhesius, les taules de marbre, el caliquenyo i la noia amb el diari de diumenge sota el braç que s'explica a glops de vermut i mos d'anxoves, banderilles i escopinyes. Quina gana passen a París. –M.V3 Bodega Salvat
4 Bar Bodega Quimet
Hi ha locals que imprimeixen caràcter al barri i el bar bodega Quimet n'és un. Quan l'amo va jubilar-se, dos germans de La Llagosta van fer-se'n càrrec. Li van donar llustre, però sense que perdés l'essència. On abans anaven els iaios a reomplir l'ampolla de vi, ara hi van joves a prendre una canya, un vinet o una copa de cava. I acompanyen el beure amb embotits i formatges extremenys, anxoves, olives o algun platillo més elaborat. Tot molt casolà i informal. I sí, encara venen vi a granel.

